Luova3D lyhyesti

Kaikki alkoi vuonna 2007, kun rekisteröin Luova3D yrityksen. Tätä ennen, pidin kauppaa nimeltä ‘Taistelutarvike / Battle Accessories’, joka myi lautapelien ja pöytäpelien tarvikkeita sekä itse pelejäkin rajatusti. 

Neljä vuotta myöhemmin, vuonna 2011, ajattelin, että voisin tehdä 3D-malleja harrastuksiani (pöytäpelit, lautapelit) varten ja itseopiskelin 3D-mallinnusta. Aluksi käytin muiden 3D-tulostusyritysten palveluita tulostamiseen, ja käytin näitä malleja tehdessäni hartsimuotteja ja valoin omia hartsimalleja myyntiin.

Sitten ostin ensimmäisen tulostimeni (suomalaisen Minifactory 3
). En tiennyt, että tulisin vielä ylläpitämään 3D-tulostusverkkokauppaa, osaisin rakentaa ja ylläpitää 3D-tulostimia sekä tehdä ja muokata 3D-tiedostoja. Nyt olen ollut tällä matkalla 16 vuotta ja se on ollut erittäin antoisaa ja mielenkiintoista!

Päivätyöni on IT-alalla, missä työskentelen konsulttina suurissa ja monimutkaisissa IT-projekteissa. Nämä taidot yhdistettynä 3D-tulostustaitoihini antavat minulle todella hyvät valmiudet palvella asiakkaitani ammattitaitoisesti.

mitä teemme ja kenelle

Pyöritämme tulostuspalveluitamme ETSY
ja tämän verkkosivuston kautta, joissa myymme tulosteita omista sekä lisensoiduista malleista.

Tarjoamme myös laserleikkauspalveluja ja voimme jopa tehdä tarroja!

Kauppapaikoissamme myymme pääasiassa erilaisia tarvikkeita, miniatyyrejä, maisemia jne. pöytä-, rooli- ja lautapeleihin.

Tarjoamme palveluitamme myös kaikille, jotka tarvitsevat tulostusta omista tai ostetuista tiedostoista.

Vaikka keskitymme verkkokauppaan ja sen pyörittämiseen valituilla sivustoilla, voimme myös auttaa erityisissä 3D-tulostusprojekteissa tulostus-/3D-konsultointikumppanina. Olemme osallistuneet esimerkiksi Gamefound projektiin ja tulostaneet Ropecon -tapahtumapalkinnot vuonna 2024.

Olitpa yksityishenkilö, pieni yritys tai suuri yritys, joka tarvitsee neuvoja, ota yhteyttä ja ehkä voimme auttaa sinua.

Laitteisto

Kaikki tulostimemme ovat huippuluokan (kuluttajatason) tulostimia ja käytämme vain muutamia valittuja merkkejä, jotka tunnemme hyvin ja joita voimme helposti huoltaa itse.

Meillä on hartsitulostimia ja FDM-tulostimia. Lisäksi meillä on laserleikkauskoneita.

Käyttämämme materiaalit ovat aina markkinoiden parhaita. Emme koskaan käytä halpoja hartseja tai filamentteja, koska lopulta, jos tuotteet eivät kestä, saamme tyytymättömiä asiakkaita ja menetämme liiketoimintaa. Hartsitulostamisessa käytämme vain Siraya -tech hartseja.

Mika
Owner