Yhteistyö ja sponsoritoiminta

Haluamme tehdä yhteistyötä erilaisten yhdistysten, kerhojen ja yritysten kanssa tukemalla niiden toimintaa monin eri tavoin. Tarjoamme yhdistyksille ja kerhoille mahdollisuuden pyytää meiltä sponsorointia tapahtumiin, kuten kilpailuihin, työpajoihin ja muihin tilaisuuksiin. Sponsoroimme tapahtumia tarjoamalla esimerkiksi tulosteita, prototyyppejä ja muita palveluja, jotka rikastuttavat osallistujien kokemuksia ja tukevat järjestäjien tavoitteita.

Sopimustulostuspalvelu

Tekemällä sopimuksen tulostuspalveluiden keskittämisestä, hyödytte sopimushinnoittelusta, joka tekee tulostuksista kustannustehokkaita. Tämä auttaa budjetoimaan ja suunnittelemaan toimintaa paremmin. Meidän kanssamme voitte olla varmoja siitä, että saatte laadukkaat tulosteet aina ajallaan ja budjetin rajoissa.

Etsimme myös yrityskumppaneita, joiden toimintaa voimme palveluillamme tukea. Yritysyhteistyön avulla voimme auttaa teitä saavuttamaan korkealaatuisia ja kestäviä tulosteita, jotka vastaavat tarkasti liiketoimintanne tarpeisiin. Olipa kyseessä prototyyppien valmistus, markkinointimateriaalit tai asiakastuotteet, Luova3D on luotettava kumppani, joka varmistaa, että tulostustarpeenne täytetään laadukkaasti ja ajallaan.

Miksi ulkoistaa tulostuspalvelut?

Nykyään monella on kotona 3D-tulostin, ja tulosteita tehdään mielellään ystäville ja tutuille. Kotitulostimilla voi hyvin valmistaa pieniä tuloste-eriä, mutta suurempien tilausmäärien ja tiukkojen aikataulujen hallinta voi olla haasteellista. Kotitulostimet eivät usein tarjoa riittävää kapasiteettia ja tarkkuutta suurempiin projekteihin, ja aikataulut voivat venyä muun elämän kiireiden vuoksi. Harrastajat eivät välttämättä tunne laitteita ja niiden käyttöä riittävällä tasolla, jotta voidaan päästä riittävän laadukkaisiin lopputuloksiin. Tämä ei toki koske kaikkia harrastajia, mutta on hyvä pitää mielessä. 

Keskittämällä toimintaa meille, saat paljon hyötyä kuten:

  • Ammattitaito ja kokemus: Varmistamme, että työn erityispiirteet huomioidaan tarkasti ja että lopputulos on laadukas. Meillä on kykyä ja osaamista ajatella projektia laajemmasta näkökulmasta, huomioiden asiakkaan kokonaisvaltaiset tarpeet ja mahdolliset jatkotarpeet.
  • Luotettavuus ja aikataulutus: Voimme tarjota tarkan aikataulun ja varmuuden siitä, että työt valmistuvat sovitusti. Yrityksen kautta tilattaessa voit luottaa siihen, että projekti etenee suunnitelmien mukaisesti ilman viivästyksiä.
  • Laatutakuu: Kaikille töille annetaan laatutakuu, mikä tarkoittaa, että voitte luottaa siihen, että tulosteet ovat korkealaatuisia ja kestävät sille tarkoitettua käyttöä.
  • Ajansäästö: 3D-tulostamisen ulkoistaminen kumppanille vapauttaa aikaa oman toiminnan kehittämiseen ja muihin aktiviteetteihin. Tämä mahdollistaa keskittymisen ydintehtäviin ja parantaa organisaation tehokkuutta.

Pienet tulosteet on hyvä tehdä lähipiirissä, mutta suuremmat erät ja jatkuvat toimitukset on aina turvallisempaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Luova3D on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tulostuspalveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja odotuksiin. Ota yhteyttä ja keskustellaan, kuinka voimme tukea yhdistyksenne, kerhonne tai yrityksenne toimintaa parhaiten.

Yhteystiedot löydät Yhteystiedot osiostamme sivustolta.