eCommerce Konsultaatio

Luova3D tarjoaa kattavaa verkkokauppakonsultointia kaikille, jotka ovat verkkokaupan perustamisen alkutaipaleella tai haluavat sparrausta jo pidemmällekin edenneessä toiminnassaan. Meillä on vankka kokemus erityisesti WordPress/WooCommerce- ja Etsy-verkkokaupparatkaisuista.

Ensimmäisen verkkokauppamme perustimme vuonna 2007. Viimeisin saavutuksemme on Luova3D Etsy -kauppa, joka perustettiin vuonna 2018. Etsy -kaupan toiminta alkoi aktiivisesti vasta 2.5 vuotta sitten, ja sinä aikana olemme keränneet lähes 8000 toimitettua tilausta, 5 -tähden star seller kumppanin statuksen toistuvasti. Valta-osa toimituksia on globaaleja toimituksia. Kaikki verkkokauppatoimintaan liittyvä työ on tehty itse, ilman ulkopuolisia kumppaneita. Tämä itse hankittu kokemus on antanut meille syvällisen ja kaiken kattavan ymmärryksen verkkokauppojen toiminnasta ja haasteista.

Mitä tarjoamme?

  • Alkuvaiheen konsultointi: Autamme sinua ottamaan ensimmäiset askeleet verkkokaupan perustamisessa. Opastamme sinua oikeiden työkalujen valinnassa, verkkokauppa-alustan asennuksessa ja ensimmäisten tuotteiden lisäämisessä.

  • Sparraus ja optimointi: Jos olet jo perustanut verkkokaupan, voimme tarjota sparrausta ja neuvoja sen optimoimiseksi. Autamme sinua parantamaan kaupan näkyvyyttä, lisäämään myyntiä ja tehostamaan toimintaa.

  • WordPress/WooCommerce: Meillä on laaja kokemus WordPress- ja WooCommerce-alustoista. Opastamme sinua näiden työkalujen tehokkaassa käytössä ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tarpeidesi mukaan.

  • Etsy-konsultointi: Jos olet kiinnostunut myymään tuotteitasi Etsyssä, tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa Etsy-kaupan perustamisessa ja kehittämisessä. Autamme sinua luomaan houkuttelevan myymälän ja optimoimaan listauksesi maksimaalisen näkyvyyden saavuttamiseksi.

  • Tekoälyn hyödyntäminen: Käytämme itse päivittäisessä työssämme tekoälyä (esim. ChatGPT-4, Midjourney, DALL-E) ja pystymme auttamaan sinua valjastamaan nämä työkalut tehokkaaseen verkkokaupan ylläpitämiseen. Näin sinulta vapautuu aikaa muuhun ja saat maksimaalisen tehon irti sisällöstäsi. Tekoälyllä pystymme toteuttamaan oikeanlaiset tuotelistaukset ja SEO-optimoimaan sisältösi.

  • Tuotehinnoittelu ja logistiikka: Meillä on vankkaa kokemusta tuotehinnoittelusta ja tavaroiden kustannustehokkaasta lähettämisestä. Autamme sinua määrittämään oikeat hinnat tuotteillesi ja optimoimaan logistiikan, jotta saat parhaan mahdollisen tuoton.

Miksi valita meidät?

Meillä on vuosien kokemus verkkokauppojen perustamisesta,  ylläpidosta ja kaikkeen sen ympärille liittyvästä toiminnasta. Kaikki tekemämme työ perustuu omakohtaiseen kokemukseen ja jatkuvaan oppimiseen. Tiedämme, mitä verkkokauppayrittäjyys vaatii, ja haluamme jakaa tämän tiedon kanssasi. Olemme rento ja mutkaton kumppani, jota on helppo lähestyä. Työmme hoidamme aina ammattitaitoisesti ja rautaisella otteella. Autamme sinua tekemään oikeita ratkaisuja ja pääsemään tavoitteisiisi verkkokauppayrittäjänä.

Palveluhinnoittelu

Palveluhinnoittelumme on toimeksiantokohtainen ja teemme asiakkaalle tarjouksen aina tarpeeseen perustuen. Ota yhteyttä ja keskustellaan, kuinka voimme auttaa sinua menestymään verkkokaupassasi!