The Cottage & Bakery

45,00  Sis. Alv 24%

City of Tarok rakennukset ovat korkealaatuisia ja yksityiskohtaisia. Joissakin rakennuksissa on mahdollista lisätä ikkunaruudut esimerkiksi läpinäkyvästä muovista sekä pienet ledit luomaan tunnelmaa. Huomioithan, että nämä lisämateriaalit on sinun itse hankittava.

Talot koostuvat yleensä useasta kerroksesta, joita voit pelin aikana lisätä / poistaa kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Näitä tuotteita ei voi liikaa suositella ja niiden avulla saat elävöitettyä pelejäsi aivan uudella tavalla. Nämä on myös helppo maalata!

  • Tuote voi vaatia kokoamista ja osien kiinnitykseen suosittelemme pikaliimaa tai isommissa esineissä voi myös miettiä magnetisoimista.
  • Rakennus tulostetaan 28mm mittakaavassa. Saatavilla myös 6, 10, 15mm skaaloissa.
  • Mahdollisten tukimateriaalien poistaminen ja osien siistiminen on asiakkaan vastuulla.
  • Lisätarvikkeet kuten ikkunamuovit, LED:it, on asiakkaan erikseen ostettava

 

 

Valitse skaala * 

Tuotekuvaus

Lisätiedot

Valmistaja / Mallintaja

Black Scroll Games

Tulostustarkkuus

1.5 mm kerrostarkkuus

Valmistusmateriaali

Korkealaatuinen PLA -muovi

Lisätietoa tuotteesta

❗ Tuotteet tulostetaan PLA- muovista 28mm mittakaavassa, ellei tuotetta voi valita eri mittakaavaan.

🔍 Kaikki 3D- tulosteet pääsääntöisesti vaativat jälkikäsittelyä, aivan kuten resiini / tehdasvalmisteiset tuotteet. Jälkikäsittelyllä tarkoitetaan tukirakenteiden jälkien poistamista, hiekkapaperilla siloittamista yms. ennen pohjamaalausta. Tulosteissa voi olla pientä pintaviallisuutta / tulostusjälkiä.

📜 Luova3D on lisensoitu tulostaja usealle tuotevalmistajalle eikä aivan kaikkia tuotteita ole välttämättä kaupassamme. Mikäli haluat kumppaniemme tuotevalikoimasta jotain mitä et kaupasta löydä, ota yhteyttä ja sovimme tulostuksesta suoraan kanssasi.

❌ Tuotteet joita kuvissa on käytetty osoittaaksemme tuotteen kokoa / skaalaa, eivät kuulu tuotehintaan! Jos sinulle on epäselvää mitä ostohintaan sisältyy, ole yhteydessä meihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.