Luova3D-verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 6.2.2019 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Luova3D  y-tunnus 2162719-5. Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.luova3d.eu ostoskorin kautta. Tilauksen voi myös tehdä sähköpostitse lähettämällä tilauksen osoitteeseen sales@luova3d.eu.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä käyttäen Paypal palvelua tai vaihtoehtoisesti tilisiirrolla.

Toimitusaika

Toimitusaika riippuu tilauksen suuruudesta ja tuotteiden varastosaldoista. Pääsääntöisesti tuotteet valmistetaan, kun tilaus tehdään. Arvio toimitusajasta ilmoitetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen sähköpostitse. Luova3D pyrkii toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme toimitustilaukset pakettina, jotta lähetystä voidaan seurata.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tilauksesi tuotteet tai osan tuotteista, ota yhteyttä sähköpostitse sales@luova3d.eu.

Palautettavien tuotteiden mukana tulee olla seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Luova3D

Ansaritie 5 as. 25

40520  JYVÄSKYLÄ

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton, käsittelyn ja hyväksynnän jälkeen. Emme vastaa tuotteen palauttamiseen liittyvistä postitus- tai muista kuluista.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen sales@luova3d.eu tai postitse:

Luova3D

Ansaritie 5 as. 25

40520  JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Luova3D käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Luova3D sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.