Luova3D on solminut useita lisenssiyhteistyösopimuksia ja tämä sivu toimii kumppaneidemme esittelysivuna. Pyrimme lisäämään uusia yhteistyökumppaneita sitä mukaa, kun mielenkiintoisia mahdollisuuksia tulee vastaan. Meille voi myös esittää toiveita, jos mielessäsi on jokin taho jonka tuotteita haluaisit meidän edustavan. 

Game Decor on Yhdysvaltalainen yritys, joka on erikoistunut lauta-, miniatyyri-, sekä opetuksellisiin lastenpeleihin. Game Decor on tuottanut upeita 3D-malleja, jotka sopivat hienosti useisiin eri genreihin. 

 

FAT DRAGON GAMES

Fat Dragon Games  (jäljempänä FDG) on toiminut vuodesta 2005 ja tuottanut korkealaatuisia paperimaastoja pöytäpeleihin. FDG oli ensimmäinen yritys, joka loi niin sanotun “snap-lock” systeemin 3D tulostettaviin maastoihin vuonna 2015.  Yrityksen 3D-tulostettavat maastot ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja harrastajien parissa eikä syyttä, sillä maastot ovat erittäin korkealaatuisia, helppoja tulostaa, maalata ja erittäin monipuolisesti käytettäviä. FDG ylläpitää myös Youtube -kanavaa (Tomb of 3D Printed Horrors), jossa opastetaan 3D-tulostimen käyttöä sekä maastojen maalausta.

Fat Dragon Games ja Luova3D solmivat lisensointisopimuksen 2018 ja näin olemme virallisia jälleenmyyjiä kaikille heidän tuotteilleen. Mikäli et näe meillä jotain heidän tuotettaan valikoimissa, ole yhteydessä ja lisätään valikoimiin.

Hero’s Hoard valmistaa upeita fantasia -aiheisia malleja jotka sopivat hyvin rooli-, lauta-, sekä miniatyyripeleihin. Hero’s Hoardilla on oma True Tiles systeemi, joka poikkeaa valtavirran “Lock” variaatioista. Valikoimista löytyy rakennuksia ja paljon muita tulosteita. 

Masterwork Tools (Open Forge)

Masterwork Tools valmistaa maastoa pohjautuen OpenForge -lukitsemismekanismiin, joka on yhteensopiva alan suurimpien toimijoiden (Printable Scenery “Open Lock”, Fat Dragon Games “Dragon Lock”) kanssa. Lisäksi OpenForge tarjoaa magnetisointimahdollisuuden, joka tekee laattojen käsittelystä ja maastonrakentamisesta nopeaa ja vaivatonta.

Iso osa OpenForge maastoista on saatavilla veloituksetta Thingiverse palvelusta, mutta uusimmat setit ovat pääsääntöisesti olleet lisenssinalaisia. Luova3D on lisensoitu OpenForge tulostuspalvelu ja saa näin ollen tulostaa luvan kanssa pääsääntöisesti tulostaa kaikkea Masterwork Toolsin tuotantoa.

Masterwork Toolsia voi seurata myös Reddit -sivulta sekä Patreon sivustolta.

 

OpenForge rowboats by Devon Jones